кадри БНТ, БулфотоРедактор: Проф. Анастас Герджиков единствено ще измие очите на

...
кадри БНТ, БулфотоРедактор: Проф. Анастас Герджиков единствено ще измие очите на
Коментари Харесай

Хаджигенов: Проф. Герджиков е като Цецка Цачева, като политик е нула

кадри Българска национална телевизия, Булфото

Редактор: 

Проф. Анастас Герджиков само ще измие очите на ГЕРБ и ще отнесе каквото може в отрицателен проект, главният съперник на Румен Радев на президентските избори е Лозан Панов, това разяснява по Българска национална телевизия Николай Хаджигенов от ИБГНИ. Според него с включването на Панов в акцията тя в действителност е станала борба, тъй като преди този момент сегашният президент просто не е имал действителна конкуренция.

От проф. Герджиков няма никакъв смисъл, както нямаше смисъл от Цецка Цачева, в политически проект то е кръгла нула, добави юристът. Хаджигенов изясни, че Бойко Борисов го е „ шубе “, по тази причина не издига партиен претендент, тъй като ще загуби. „ След това ще кажат като Движение за права и свободи „ ами той Делян Пеевски не е от нас “, предвижда той.

Сдружението „ Ние идваме “ ще реши дали да поддържа Лозан Панов или Румен Радев след допитване до симпатизантите си, което е почнало. Самият Хаджигенов съобщи, че в разнообразни аспекти поддържа и двамата претенденти и доста би желал да види спор сред Лозан Панов и Румен Радев, с цел да реши персонално за себе си за кого да гласоподава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР